Tarinamme

Kennel Great Pretender’s sai luultavasti alkunsa alitajunnan tasolla sinä päivänä, kun olin valinnut seuraavan koirani roduksi mudin. Olen usein sanonut, etten koskaan aio kasvattaa, mutta kun syliini vuonna 2016 kiipesi pieni ja pörröinen Polkka, alkoi hitaasti etenevä mielenmuutos. Jos se on kivaluonteinen, jos se on terve, jos se on sitä ja tätä. Ja Polkka oli kaikkea sitä, tätä ja vielä enemmän.

En tähtää kymmeniin pentueisiin tai minkäänlaiseen maailmanvalloitukseen, vaan siihen, että voisin osaltani edistää mudin säilymistä elinvoimaisena, terveenä, hienoluonteisena harrastus- ja perhekoirana, jolle mikään tehtävä ei tunnu mahdottomalta.

Kennelnimi Great Pretender’s on myönnetty minulle toukokuussa 2020, olen Suomen kennelliiton jäsen.

Suoritin kasvattajakurssin hyväksytysti tammikuussa 2019 ja olen allekirjoittanut Kennelliiton kasvattajasitoumuksen.

Olen Suomen Mudiyhdistys ry:n hallituksen jäsen.

Olen Unkarinpaimenkoirat ry:n hallituksen jäsen.

Great Pretender’s -pennut

Pentumme luovutetaan aikaisintaan 7-viikkoisina, madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina, käsittelyyn tottuneina ja rekisteröityinä Suomen kennelliiton rotukoirarekisteriin.

Pennut kasvavat kodissamme lapsiperheessä, jossa on myös muita koiria. Pennut pentutestataan n. 6-viikkoisina mahdollisuuksien mukaan.

Emme myy pentuja osamaksulla, emmekä alaikäisille, ellei mukana ole koiraharrastuksen suhteen kokenut, aikuinen perheenjäsen.

Haluamme osaltamme edistää mudien terveystilanteen tutkimista ja seurantaa, ja siksi toivommekin, että kasvattimme käytetään Kennelliiton virallisissa luustokuvissa ja silmätarkastuksessa.

Pentumme saavat elinikäisen kasvattajan tuen ja avun tilanteissa, joissa omistaja tukea kaipaa.

Tällä hetkellä ei pentueita suunnitteilla.