Polkka luonnetestissä

Polkka kävi viime sunnuntaina luonnetestissä Jyväskylän kupeessa ja läpäisi testin pistein 129 ++laukauskokematon. Halusin testata Polkan paitsi siksi, että tietenkin minua kiinnosti, mitä siitä sanotaan, mutta myös siksi, että mudin JTO:ssa suositellaan joko LT:n tai MH:n käymistä jalostukseen käytettäville koirille.

Polkan sulhanen Icce ei ole luonnetestiä käynyt, koska se asuu Belgiassa, eikä siellä ole mahdollisuutta Pohjoismaiseen luonnetestiin. Icce on kuitenkin suorittanut paikallisen, BH-koetta vastaavan käyttäytymiskokeen, joka osoittaa, että koira on koulutettavissa ja sen voi turvallisin mielin viedä julkisille paikoille ja harrastuksiin. Iccen puuttuvaa luonnetestiä lukuunottamatta yhdistelmä täyttää JTO:n suositukset.

One thought on “Polkka luonnetestissä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s