Great Pretender’s Renardine Rex

Prasu on nyt melkein kuusi viikkoa vanha ja rekisteröity Suomen Kennelliittoon. Viralliseksi nimekseen valikoitui GP Renardine Rex, koska Renardine olisi ollut ykkösvaihtoehtoni kennelnimeksi. Se vain harmillisesti sattui jo olemaan varattu, eikä inasen mukaeltu kirjoitusasukaan mennyt FCI:ssä läpi. Rex tulee siitä, että Prasu on luonnollisesti Kettujen Kuningas pienestä koostaan huolimatta.

Viime perjantaina Prasu kävi Porissa eläinlääkärissä pentuetarkastuksessa ja sirutuksessa. Reissu oli pojalle eka visiitti kodin ulkopuolella ja samalla eka automatka, hyvin selvittiin reissusta. Lääkäri ei löytänyt pennusta moitteen sijaa, se sai siis tarkastuksesta puhtaat paperit. Prasu oli lääkärillä oma reipas itsensä ja retkeili tutkimushuoneessa häntä topakasti pystyssä. Pentu on kyllä osoittautunut tähän mennessä luonteeltaan rohkeaksi, vahvaksi ja temperamenttiseksi, vaikuttaa oikein lupaavalta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s