Polkalla pentunen kyydissä!

Polkka kävi lokakuun viimeisellä viikolla tiineysultrassa Satakunnan eläinlääkäriasemalla ja kuten kasvaneista nisistä osasin päätellä, koira on tiine. Nisien lisäksi muutoksia on tapahtunut käytöksessä, Pokke on tavallista rauhallisempi ja lenkillä köpsöttelee verkalleen ihmisen selän takana ilman kiirettä minnekään.

Ultran mukaan sikiöitä näkyi vain yksi, sikäli pienoinen pettymys, kun mukavia perheitä olisi ollut jonoksi asti pentuja odottamassa! Ultra ei aina anna täysin tarkkaa lukumäärää, eli mahdollisuus salamatkustajiin on, mutta tutkimus oli kyllä melkoisen perusteellinen, eikä ”kaivamallakaan” saatu yhtä enempää näkyviin.

Polkka jatkaa nyt siis mammalomailua, toivomme tietysti kovasti, että ”yksönen” pysyy kyydissä ja kaikki menee hyvin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s