Polkan pentu on syntynyt!

Polkan ainokainen syntyi perjantaina 4.12. lyhyen mutta dramaattisen synnytyksen päätteeksi. Ainoana pentuna poju viipyi synnytyskanavassa pitkään ja sen kuono pilkisti kyllä ulos, mutta livahti aina supistusten välissä takaisin piiloon. Pennusta ei saanut otetta, onneksi sain kuitenkin ruutattua liukuvoidetta pennun ja kanavan seinämien väliin. Tilanne oli hankala ja pitkittyessään olisi voinut johtaa pennun menehtymiseen. Loppujen lopuksi pentu kuitenkin luiskahti ulos vauhdilla Polkan loikatessa ulos pentulaatikosta. Siis loppu hyvin, kaikki hyvin!

Tulokkaalla ei vielä ole nimeä, mutta se on ruskea uros, syntymäpaino 180 grammaa. Pentu on ainakin vielä väriltään hyvin tummanruskea ja sillä on rinnassa valkoinen merkki. Pienestä koostaan huolimatta se on osoittautunut hyvin sitkeäksi ja päättäväiseksi kaveriksi ja onkin kahdessa vuorokaudessa kasvattanut elopainoaan yli 40%! Pentulaatikolla elämä siis sujuu tyytyväisen tuhinan merkeissä. ❤

Alun perin tarkoitukseni oli jättää pentueesta kotiin narttupentu, mutta sellaisen puuttuessa saa tämä pikkupoika jäädä meille äitinsä kaveriksi.

mde

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s