Pentulaatikolla kaikki hyvin

Polkan pentu on jo 11 päivää vanha, aika menee nopeasti! Kaikki on sujunut hienosti pikkumiehen kanssa, Polkka hoivaa pentua hyvin ja pentu kasvaa tasaisesti. Painoa on tullut enimmillään jopa 60 grammaa vuorokaudessa, maitoa siis riittää mainiosti. Pennun silmät eivät ole vielä auenneet, sitä odotellaan kovasti.

Perheen muut koirat eivät ole pentusta vielä tavanneet, ne haetaan kotiin mummulasta kolmen päivän päästä ja totutetaan tulokkaaseen varovaisesti, kun tilanne on siihen sopiva.

Pennulle päätettiin jo kutsumanimikin, se jatkaa perheemme koirien P-teemaa, meillähän on siis ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan Penni, Pitsi, Polkka ja nyt sitten uutena tulokkaana Prasu. Täällä Länsi-Suomessa prasu tarkoittaa nuotiota tai tulta, esim. takkaan tai uuniin voi laittaa prasun palamaan. Saa nähdä, onko pentu nimensä veroinen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s